perjantai 9. syyskuuta 2016

snäppijuttuja!

1 

1. Syksyselfiee, ihanaa kun pensaat alkaa jo vaihtamaan väriä, i love ♥ 2. Äiti yllätti kuiva-ainekassilla, joka sisälti vaikka ja mitä!

2 

3. Oikeesti vihdoin tuli tehtyä virallinen kotikunnan muutos, nyt oon sit ihan maistraatin ja kaikkien muiden virallisten juttujen jälkeen Jyväskyläläinen! ps toi IG:n fonttijuttu on ihana ♥ 4. Innostuin tekemään yhtenä iltana banaanilettuja, mutta ne ei oikein onnistunut, ne oli ennemmin jotain munakokkelin kaltaista.. No, jos kokeilisin vaikka uudelleen... 

3 

5. Tortillaa pitkästäaikaa, oli niin namnam! 6. Koulujuttuja on ollut ihan hirrrmuisesti, mutta vielä parit jutut, niin sitten helpottaa.. 

4 

7. Selfietä tällä ihme filtterillä! 8. Lisää opiskelujuttuja eväiden kanssa, toi TRUE-juoma oli hyvää, kun sitä tokmannilta alennuksessa bongasin! Myös mansikka-acaii-maku oli ihan kokeilun arvoinen!

5 

9. & 10. Kaivettiin Villen kanssa viimeviikonloppuna muutamia pelejä esille, muunmuassa Simssit, Afrikan tähti ja Muuttuva labyrintti! Oli kivaa pelailla pitkästä aikaa.

6

11. Nää pikkumönkijät saa mielen iloiseksi aina, vaikka kuinka kiukuttas ja ärsyttäisi..♥ 12. Nam, tästä jotenkin tietää syksyn, omenapaistos!

7

13. Nähtiin Kaisan kanssa pitkästä aikaa, ja päätettin kokkailla pitsaa ainaisten ravintoloiden sijaan, ja oli hyvää! Tästä illasta olisi kameralla kuvia, ja tänne blogiinkin tuosta kivasta illasta on tulossa! 14. Ihana auringonlasku kun lähdettiin Villen kanssa pokemonkierrokselle.. 

Vaihtelun vuoksi vähän puhelinsnäppipostausta, muutamia kuvia parilta viikolta teille! Mua voi seurailla snäpissä nimellä heidineitih - jos siis mun elämä vähänkään kiinnostaa blogin ulkopuolella! 

14 kommenttia:

  1. Hahah, olen itse juuri suunnitellut vähän tämän kaltaista postausta ja sain kyllä lisää inspiraatioita toteutukseen! p.s. aivan ihana blogi, uusi lukija täällä!

    ainokainenn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että inspis jakaantui sinnekkin puolelle ruutua :)

      Poista
  2. Tälläset postaukset on kyllä kivoja! Ja sanon taas, että tää sun blogin tausta on ihana ♥

    VastaaPoista
  3. Voi, kun sä olet kaunis! Tää oli hauska postaus :) Itselläni ei instaa ole ja olenkin miettinyt, mitä eroa sillä instan päivityksellä loppujen lopuksi on snäppiin. En ole kuullut, että kukaan käyttäisi sitä :D Miten ne eroavat toisistaan?

    http://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos♥ ja tuota niillä ei ainakaan mun mielestä mitään eroa oo :D

      Poista
  4. Tosi ihana ja pirtee postaus! Tuli itellekin hyvä fiilis tästä! :)

    <3:lla Susanna // http://nykyajannuori.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoo et hyviä fiiliksiä sinnepäin tuli! (=

      Poista
  5. Ah noi kaikki ruokakuvat <3 Toisaalta kyllä näissä kaikissa kuvissa oli huisin ihana tunnelma! Lisää näitä postauksia, nää on ihan mielettömän kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu itselle nälkää tuli noista, haha.. Mutta joo, eiköhän tällaisia postauksia lisää tule.. :)

      Poista
  6. Ihania ruokia, namskis! Tykkäsin tästä postauksesta, nää on kyllä sellaisia mistä tulee aina hyvä fiilis. Ja en olekaan tajunnut tuota snäpin fonttijuttua, täytyy tsekata! :o

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi fonttihomma on instagramin my story:ssa :)

      Poista
  7. Ihanalta vaikuttaa taas noi kaikki kivat hetket ja ruoat ja muut. Mä oon kokkaillu nyt lähes joka päivä jotain hyvää, kun kerranki pääsee ite laittamaan ruokaa. Voi tosin olla et tää innostus vähän laantuu sit ku on pidemmän aikaa asunu omillaan, mut viel ainaki intoo riittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi kokkausintoilu iskee mullekkin aina välillä, mutta sitten joskus ei iske kokkailu ollenkaan.. :D

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?