keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Autumn is here

DSC_0131 Neule H&M, kaulakoru Bijou Brigitte, lompakko Hartolan markkinat :-DDSC_0134 Kasvonaamio, käsirasva, vartalosuihke Avon, CC-voide Lumene
20130904_032323-1-120130904_032049 Moikkamoi! Päivät vaan kuluu ja sieltä se syksy on lopulta tullut. En oikeen tosta kylmästä säästä välitä, mutta ulkona on kuitenkin tosi kauniit ruskan sävyt ja ihanan näköistä muutenkin. Mun päivät on mennyt koulussa, urheillessa (nyt on flunssat sairasteltu ja treenaaminen saa taas alkaa :D) ja kavereita nähdessä. Viime viikonloppuna oli hartolan markkinat joissa kävin ja kerrankin jotain muutakin ostettavaa löysin kuin vain karkkia, nimittäin lompakon ja noi avonin jutut. Maanantaina olin Jyväskylässä, tosi pika reissu, kun kahdessa kaupassa ehdin vain käydä, h&m:ssä mietin pitkään kahden neuleen välillä ja lopulta päädyin tohon vihreeseen, sopii tosi hyvin syksyyn!
Huomenna on koulussa erilaisempi päivä, koska meillä on yu-kisat, ihan läpällä ne voi ottaa :D En tiedä, onks nää "tein sitä ja tätä" muutamalla kuvalla varustetut postaukset tylsiä teidän mielestä, mutta kerroinpahan taas viime päivien kuulumiset.

14 kommenttia:

  1. Minkä hintanen tuo kaulakoru oli? Olis kiva löytää jostain tuommonen semi halvalla :)

    VastaaPoista
  2. Korjatkaa noi tekstit pliis ! (: muuten iha kiva blogi (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis mul ainaki noi tekstit nois postauksis on tollee päällekäi jostai syyst :o sillee et niit ei voi lukee :o mut se ongelma voi toki olla mun konees tai bloggeris tai jotai.. (:

      Poista
    2. Aijaa aika outoo, kun kyllä meil näkyy ihan normaalisti..:o En siis yhtää tiiä :(

      Poista
  3. kivoja ostoksia! :)

    goodfeelingsfeelsgood.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja ostoksia, tuo H&M:n paita on aivan ihanan värinen! :)

    VastaaPoista
  5. tosi kivoja kuvia ja mukavanolonen blogi ! (:

    http://laughing-myassoff.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Ihanat hiukset sulla ja oot tosi kaunis! :)

    http://annnesii.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?