sunnuntai 28. elokuuta 2016

Syksyisiä haaveiluja

Heippa hei! Aivan ihan oudon outoa, kun teitä lukijoita on pamahtanut blogin puolelle viikon aikana runsaasti! Mulla on vähän suunnitelmia tänne blogiin, jotain uutta ja erilaista, siitä lisää syyskuun puolella, joka onkin aivan pian täällä! Syksy siis virallistuu, ja on aika unohtaa kesähelteet, ainakin vähäksi aikaa. 

Syksy siis tulee, samoin syysvaatteet ja varusteet, jes!  Mulla olisi vaikka ja kuinka haaveostoksia, joita haluaisin ostaa ja hankkia, mutta opiskelijabudjettini sanoo aivan jotain muuta. Vaatekaappini tarvitsisi vähän päivitystä, samoin huoneeni sisustus. Sisustuksen puitteissa tuntuu, että kaikki on vaan niin kesken ja epämääräistä. Ei vaan ole jotenkin ollut tahtoa ja oikein osaamista tai ideaakaan, miten tästä omasta pienestä kopista saisi omalle silmälle mieluisen, ja mielellään myös sillä opiskelijalle sopivalla budjetilla.. Olisiko juuri teillä mitään infoa tai vinkkejä tähän ongelmaan..? 

Mutta nyt siis postauksen aiheeseen, syysvaatteisiin! Haavena minulla olisi kotiuttaa vaatekaappiini jonkinlainen syksyinen mekko, sellainen rento, ei niinkään juhlava. Uusien syyskenkien metsästys olisi myös luvassa, sillä parit syyskengät vetelevät viimeisiään, pohja siis kulumassa puhki.. Haaveena olisi löytää jonkinmoiset nilkkurit ja tennarit. Vielä yksi haave tälle syksylle olisi: nahkatakki. Olen jo monta syksyä miettinyt ja pohtinut kyseistä ostosta, mutta kohdalle ei vaan ole löytynyt "sitä oikeaa", jossa malli, materiaali ja hinta olisi kohdillaan. Näistä haaveista innostuneina sain inspiraatiota kokoamaan asukokonaisuutta Espritin vaatemallistosta. Tämän asukokonaisuuden ottaisin enemmänkin kuin mielelläni omaan vaatekaappiini! 

Joten olkaapa hyvä, enjoy! 



Esprit



Sitten ajattelin vähän selventää teille, miksi valitsin juuri nämä. Itsehän olen ihastunut täysin rentomekko ja legginssit-yhdistelmään, ja se näkyykin juuri tässä kollaasissa. Tuollaiset rennot mekot ovat tyylikkyyden lisäksi erittäin käytännöllisiä, ja kyseinen mekko päällä jaksaa puurtaa pitkiäkin päiviä koulussa ilman, että alkaa puristamaan! Legginssejen nimeen liputtaen valitsin toki alaosaksi legginssit, sillä syksyn viileiden aamujen ja pistävän kylmien tuulenvireiden takia on hyvä olla vähän jotain jalkojen peitoksi, tässä tapauksessa legginssit. Jotta asu ei menisi liian tyttömäiseksi, lisäsin asuun nahkatakin, joka antaa asuun jotain pientä särmää. Asussa olisi hyvä olla vähän blingiä, joten kullanvärinen koru antaa vähän hohtoa asuun! Tennareiden ja edellämainitun nahkatakin ansiosta asusta ei tule liian juhlava, vaan tarpeeksi rento. 

Tämä kokoamani asu on vaan jotenkin niin heidimäinen, tyttömäisen naisellinen, mutta samalla siiä on sitä jotain. Mitä mieltä te olette tästä asusta? Voisitteko ottaa koko setin mukaan, jonkin tietyn, vai ettekö tykkää yhtään? Sana on vapaa, ja olisi myös kiva kuulla mielipidettä vähän tällaisesta "syvällisemmästä" vaatepostauksesta! 








14 kommenttia:

  1. Ihanan asukokonaisuuden oot koonnut! :) Mä tykkään myös - sopivan rento, mutta silti todella siisti ja näyttävä! Voisit tulla tekemään ratsian mun vaatekaappiin ja pakottaa ostamaan jotain muutakin kuin välimaastoa musta-valkoinen / satunnainen beessi... Ehheh :-D Uusi nahkatakki olisi kyllä ihan rakkautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kunhan kutsu vaan käy! musta-valkonen on kyllä aika basic minunkin vaatekaapissa.. Ja nahkatakkihaaveilut jatkuu ♥

      Poista
  2. Ihania vaatteita kertakaikkiaan! Siulla on hyvä maku! ;)
    Itsekin tykkään pitää legginsejä mekkojen ja tunikoiden tai pitkien paitojen kanssa. Pitäisköhän itsekin miettiä tuollaista syysmekkoa...

    Innolla jään odottelemaan postauksia! Olen seurannut blogiasi pitkään, mutta vasta nyt liityin lukijaksi.

    Mukavaa alkavaa syksyä sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syysmekot on kyllä niiiin kivoja! Kiitos keuhuista, tervetuloa ja hyvää syksyä ♥

      Poista
  3. Kiva postaus ja noi vaatteet yhdessä kyllä toimis asunaki, muta ite vaan käyttäisin eri kenkiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin pitkään, kummat kengät ois kivemmat, mutta päädyin sitten jostain syystä noihin tennareihin :)

      Poista
  4. Monkista löytyy ihania pitkiä ja rentoja syysmekkoja (ihan ku mä shoppailisin enää missään muualla, haha :D)! Kiva blogi, jään seurailemaan :)

    http://www.lily.fi/blogit/pretty-black

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, pitääkin käydä tsekkaamassa noi monkin sivut!

      Poista
  5. Toi olis niin täydellinen asu kokonaisuus! Mun makuun ihan täydellisesti! :)

    https://petrajanica.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Tänne kyllä kelpais vaikka koko setti! :D Mulla pari syksyistä mekkoa onkin jo kaapissa, mutta ei haittaisi vaikka niitä olisi muutama lisääkin. Just esim toi väri, mikä kollaasin mekossakin on, olis aika ihana ^^

    VastaaPoista
  7. tosi kiva asu! Voisin kuvitella itsekin käyttäväni :) Ihanaa syksyä sulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?