maanantai 29. elokuuta 2016

Maanantaisia ostoksia!

Oi että, ihana maanantainen vapaapäivä! Suunnittelin jo viikonloppuna, että lähtisin pitkästä aikaa kiertelemään vähän kauppoja, ihan yksin. Yksinään shoppailussa on vain sitä jotain. Saa haistella vaikka koko kaupan hajuvedet läpi, ilman että seuralainen hermostuu odotteluun, tai saan käydä vain juuri niissä kaupoissa joissa kiinnostaa käydä, kiertää vain ne osastot, jotka kiinostavat ja niin edelleen. Muutamat löydöt löysin, ja ihan tarpeellisetkin sellaiset, joten tässäpä ne!

IMG_9652

Tässä ostokset Anttilan konkurssimyynnin jämistä. Anttila oli ainakin täällä Jyväskylässä aika tyhjillään, mutta kyllä sieltä vielä ostettavaa löytyy! Eli Garnierin hiusseeurumi hiusten vahventamiseen sekä L'orealin silmämeikinpoistoaine! Tuo hiusseerumi oli heräteostos, sillä mun hiukset on jostain kumman syystä haurastuneet, ja niitä lähtee päästä ihan oudon paljon enemmän kuin ennen... 

IMG_9658

Löysin pari päivää sitten Tokmannin lahjakortin, jonka sain kesällä syntymäpäivälahjaksi, ja se olli iloinen yllätys! En nimittäin muistanut koko kortin olemassa oloa, hyvä Heidi.. Ostin siis kosmetiikkaa: kasvorasvan, kasvoveden, essencen ripsivärin vanhojen, kuivuneiden tilalle, sekä kokeiluun tuollaisia pikkupompuloita (?). Oon tykästynyt laittamaan itselleni letit, mutta niistä peruspompuloista tulee aina niin massiivisia, kun ne laittaa.

IMG_9660

Sitten ainoat vaateostokset, kahdet salihousut! Mulla on ollut tosihuonot salipöksyt, joten kun Gina Tricotista löysin uudet, niin kotiutin näitä sitten kahdet, nuo pinkit ja sitten valkoiset! Hintaakaan ei ollut päätähuimaava: 12,95 kappale!

Tuossa siis vähän ostosesittelyä, pitkästä aikaa! Mitä tykkäilitte, niin ostoksista kuin itse postauksesta? 

22 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja oot kyllä tehnyt mahtavia löytöjä! :)

    VastaaPoista
  2. Tollaset pikkupompulat olis kyllä hyödyks itellekin, ku käytän lettejä ihan sikapaljon :D Maailman helpoin kampaus ku vetää kaks lettiä päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en oo lettejä pitkään aikaan käyttänyt, mutta mummo teki mulle muutama viikko sitten letit, ja hoksasinkin miten kivat ne onkaan! :)

      Poista
  3. Noi pikkuponnarit on kyllä tosi käteviä! :-)

    ~ Jasmin N
    Little Things With Jassy
    Bloglovin’

    VastaaPoista
  4. Yksikseen shoppaileminen on ihanaa! Mulla on käynyt siinä mielessä tuuri, että Charles tykkää olla mun mukana shoppaillessa, mutta toisaalta... Mä inhoan olla ostoksilla sen kanssa! :-D Kaikkia "sen juttuja" pitää pysähtyä tutkimaan ainakin tunniksi, ja mun jutut on sitten vaan jotain "dumb girl stuff" - aha, okei... :--D

    Ihania ostoksia sulla kyllä ehdottomasti on tarttunut matkaan! Ja noi pikkupompulat on ehdottomasti ihana juttu! Multakin löytyy niitä, mutta oon vähän turhan laiska niitä käyttämään... Käteviä ne kyllä ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tyypillistä miehiltä! Mutta samaa mieltä pikkupompuloiden kätevyydestä! :-)

      Poista
  5. Olipa kiva postaus, hauska tietää että anttilassa on vielä jotain jäljelläkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan siellä, hyvin vähänlaisesti kylläkin.. :)

      Poista
  6. Tosi kiva postaus, vieläköhän itsekkin kerkeäisi tuonne Anttilaan hakemaan viimeisetkin roinat pois.. :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja ostoksia ja tykkäsin myös tästä postauksesta! Ja ihana tämä blogin tausta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäilet, ja itekkin oon vieläkin innoissani tästä taustasta!

      Poista
  8. Hei toivoisin vielä postausta erikseen näistä tuotteista, olis tosi jees! Mitä tykkäsit, toimiiko, ostaisitko uudelleen.. Vaikka joku hitit ja hudit-postaus tms. :-D Itse rakastan sellaisia. Tosi kiva postaus, tykkään ihan hirmuna kattella muiden ostoksia! ;-)

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, pistetään korvan taakse (siis bloggerin luonnoksiin..) :D

      Poista
  9. Sun blogillasi on niin ihana ulkoasu!!! <3 Tuo tausta, voi pojat mutta tuon kuosisiset pussilakanat kun jostain sais olis täydelliset! :D haha!
    Tykästyin tähän kokonaisuuteen muutenkin tosi paljon :) Jään seurailemaan myös jatkossa!

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
  10. Mun on pakko sanoa että toi tuuheuttava hiusseerumi mitä ostit ei ainakaan tuntunut olevan mitään muuta kun joku neste lisää hiuksiin ilman vaikutusta. Oon käyttänyt semmosta pehmentävää pinkkiä läpinäkyvää suihkupulloa, joka on todella auttanut hiusta taipumaan eikä ne oo enään irronnut harjatessa. Uskallan myös väittää, että se tuote toimii myös pidennyksiin tosi hyvin! Että tota en ite ostaisi uudestaan, mutta en nyt lyttää, voihan siitä sulle olla hyötyä? :)

    http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itekkin huomasin, että aika hukkaostos oli, en huomannut oikein mitään tehoa. Onneksi hintaa oli vain 3euroa, niin en ihan vararikkoon mennyt :D mitä ainetta oot käyttänyt sitten? :)

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?