lauantai 1. lokakuuta 2016

3+1-päivät ja muita ostoksia

Heips! Nyt olisi vuorossa pitkästä aikaa ostospostausta! Sokoksilla on nyt meneillään 3+1-päivät, ja tottakai ne piti käydä kiertelemässä, ja vielä kahteen kertaan. Eilen sain seurakseni Reetan, ja tänään yllätyksenä käytiin äidin kanssa kattelemassa. Ostelin lähinnä kosmetiikkaa, eli ne välttämättömyydet, vaikka siellä olisi ollut vaikka ja mitä kivaa, joita olisin halunnut itselle kotiuttaa..!

Oon innostunut tilaamaan Wish-nimisestä paikasta vaikka mitä kivaa, ja tässä samaisessa postauksessa tähän mennessä saapueet jutut teille esittelen. Tulossa olisi vielä muutamia juttuja, ja oon vähän pohdiskellut, jos seuraavat tilailut olisi sinne pukinkonttiin meneviä... Mutta tässä ostoksia!
IMG_9750 IMG_9754
  
Nämä kahden ekan kuvan ostokset on sieltä sokoksen alelaareista. Aina kaikista alennusmyyntijutskista yritän bongailla tuota Rexonan deodoranttia, mikä on aika kallista, mutta mulle oikeestaan ainoaa toimivaa, joten tätä ostin varastoon yhden lisää! Ja tuo L'orealin meikkiputsari on mulla ihan loppu, onneksi sitä alesta löydin, se on ihan ykkönen!

IMG_9757 IMG_9760

Sitten tilauksia Wishiltä! Uusia kuoria (tuo marmorikuvioinen ♥), kello, reppu.. Oon ollut todella tyytyväinen näihin tilauksiin, vaikka vähän varauksella ne teinkin, sillä oon fb:n ryhmästä kammotuksella lukenut pilalle menneitä tilauksia, mutta samalla myös innokkaasti niitä onnistuneita tilauksia. Tilauksesta on vielä osa tulematta, yhdet kuoret ja mustapäänaamioita. Niitä odotellen!

Ootteko te käyneet Sokoksen 3+1-päivillä ja millasia hyviä tai huonoja kokemuksia teillä on Wishistä?

25 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kännykän kuoret! Menin ite ostamaan myöskin tässä tänään ja vasta kotona tajusin että väärään puhelimeen tuli otettua. Hehe
    Tuo reppu on myös aivan ihana <3

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voieeii! Mulle on käynyt ihan samoin joskus, aattelin vaan sovittamatta et kyllä nää mahtuu, mutta toisin kävi... No sain onneks palautettuu ne ja uudet sit hommailtuu! :)

      Poista
  2. Toi reppu on ihana!*_* Sekä kivoja muitakin ostoksia oot löytämy! Ite en oo tilannu wishiltä, mutta monia kavereitani on tilannu sieltä. Kuulemma tulee paketit perille, vaa vähän vaihtelee kuinka kauan menee siihen:D Wishistä kyl löytyy kaikkee kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Niin vaihteluu perus kånkeneihin ja adidaksiin! :)

      Poista
  3. Ihanat kuoret! Toi hammastahna on aivan parasta :D

    https://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain Livboxissa (?) oli tuo tahna esillä, niin nyt sitten sitä oli ostettava, kun alennuksissa se oli :-)

      Poista
  4. Ihana toi kello!! Itse en oo kyllä käynyt nyt Sokoksen 3+1 päivillä :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo reppu! Oon joskus käynyt noilla Sokoksen päivillä, täällä Vaasassa ei vaan sellaista liikettä ole :'D

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, hyvä syy lähteä vaikka sitten joskus reissuun noiden päivien takia :)

      Poista
  6. Kivoja ostoksia ja aivan ihanat noi kummatkin kuoret! <3 Pitäisi tästä juurikin itse suunnistaa sinne 3+1 päiville, varmaan joku hypäri voisi olla ihan hyvä sellaiseen tarkotukseen, jos oletetaan, ettei siellä ole siihen aikaan vielä kamalasti ihmisiä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo päivät kai tänään loppuvat, jos oikeen muistan!

      Poista
  7. Heii oot ostanut todella söpön repun<3

    VastaaPoista
  8. Vau, hienoja kuvia ja ihana postaus muutenkin; rakastan ostospostauksia. Selailin tässä blogiasi, ja lukijaksi jään todellakin.. ♥ (:

    ♥:llä Kisses from Saana

    VastaaPoista
  9. Tuo reppu on tosi kiva! :) Itsekin tilasin Wishiltä joku aika sitten ihka ensimmäisen kerran! Ja nyt innolla/kauhulla jännitän mitä sieltä tuleekaan, vai tuleeko mitään haha :D
    3+1 päiviltä löysin vain keittiö vaa'an ja uuden kasvoveden. Ihmekyllä onnistuin hillitsemään itseni siellä!

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sun tilaukset onnistuu wishiltä! :)

      Poista
  10. Minulle kelpais noi kaikki! :)

    VastaaPoista
  11. Mää käyn aina tekemässä Sokoksen 3+1 päiville täsmäiskun Lumenen vedenkestävää silmämeikinpoistoainetta varten, niin tein tälläkin kertaa.. Oli pakko rynnätä äkkiä sinne, vaikka just olin lähdössä Roomaan samana päivänä :D

    Ja ostin muuten tuota samaa hammastahnaa just Mammuttimarkkinoilta ihan vaan siitä syystä, että tuo pakkaus oli niin ihanan värinen :P Haha, perustellut ostopäätökset :)

    Wishistä ei ole kokemusta, mutta onpa suloinen reppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä aina hamstrailla kaikkia vakiotuotteita, kun niitä saa! :-)

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?