lauantai 8. lokakuuta 2016

Kuulumiset via snapchat

Heippaheei, nyt tässä teille pitkästäaikaa kuulumisia snäppejen muodossa! Mua voitte seurailla snapchatissa nimellä heidineitih, jos mun menot "reaaliajassa" vähänkään kiinnostaa! Enjoy!

1 
1. Erään illan lookkia, kun lähdettiin Tanjan kanssa Jyväskylän yöhön.. 2. Tää mies ♥ ja katse suoraan kameraan! Lisää Cheekin upeasta keikasta täältä!

2 
3. Musta ja Tanjasta on niin vähän yhteiskuvia, joten korjattiin tuona iltana asia moneen kertaan! 4. Heh, pikkuhiljaa alkaa aamut olemaan nin kylmiä, että noina "ralliaamuina" on paikat ihan jäässä!

3 
5. Ostin kummitädiltä Polarin sykemittarin, ja se onkn tuonut paljon uutta potkua mun treenailuun! 6. Syksyllä ollaan nyt käyty muutamaan otteeseen mummon kanssa sienestämässä. On ollut niin ihanan rentouttavaa kävelle metsikössä ja jutella mukavia mummon kanssa ♥

4 
7. Jotain treenipainoitteista lisää.. Oon siis tosiaan kovasti innostunut jälleen treenailuihin, ja blogiinkin olisi siitä vähän juttua tulossa.. vinkvink, stay tuned... 8. Käytiin Ilonan kanssa yksillä, ja tilattiin ihan jotain uutta sokkona, tarjoilijan vinkkaamana; daimin makuinen, pirtelön kaltainen ja alkoholilla terästetty juoma, oli niin herkkua!

5 
9. Mun eka Wish:in tilaus joka tuli kotiin, nuo kuoret on rakkautta ♥ 10. Väsyneet tytöt pitkän päivän jälkeen, Cheekin keikan jälkeen #kiitollinensiunattuonnellinen-tag sopi tuohon tilanteeseen niiin hyvin!

7 
11. Eka (meikitön) syysselfie! 12. Kävin ihanan Reetan kanssa kahvilla, pitkästä aikaa! Oli ihanaa nähdä ja jutella kunnolla pitkästä aikaa! Ja ei tuo appelsiinisuklaakakkukaan pahaa ollut..

8 
13. Villen kanssa pokemonjahdissa kirkkopuistossa.. 14. ...Jonka jälkeen porukalla syömään pitkästä aikaa Amarilloon!

9 
15. Me ollaan koulussa hoideltu jonkin verran noita vauvoja alias baby borneja, ja muutama selfie niidenkin kanssa otettu, heh.. 16. Innostuin eräänä iltana leipomaan porkkanasämpylöitä mutta se raastin vaikeutti asiaa kummasti.. 

6
17. Mutta kyllä niistä hyviä tuli ilman sitä porkkanaakin, nam! 18. Tänne eksynyt kuva ekalta jaksolta, ICF-luokituksen tekoa, nähtävästi kuvaa etsiessä oikea termikin taisi unohtua.. No, tehtävä check, ja kiitettävällä arvosanalla!


16 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivasti oot saanu tehtyä kaikkea! Musta tuntuu, että mä oon jumittunu vaan himaan koulukiireiden takia ja ehdin nähdä kavereita just vaan viikonloppusin eikä me sillonkaan mitään sen suurempaa tehdä. Eikä tosin tarviikaan, koska joskus ihan vaan juttelu omassa huoneessa on jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on ollu vähän samoi fiiliksiä välillä, mutta ehkä ne koulukiireet helpottaa pikkuhiljaa :)

      Poista
  2. Todella liva postauside tämä! Itsellekkin tuli olo, että pitäisi ladata snapchat takaisin, vaikka sen kuukausia sitten kyllästyttyä sen temppuiluun päädyinkin poistamaan.

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa kivalta jälleen :) Ja sämpylät näyttää superhyviltä! Munki on pitänyt tehdä porkkanasämpylöitä, mutta mulla ei oo ees sitä raastinta jolla raastaa XD Ehkä jossain vaiheessa saan sen raastimenki hankittua...

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itsellä kanssa ostolistalla se raastin, sais niitä sämpylöitä sitten tehtyä :)

      Poista
  4. Tosi mukavan tuntusii tapahtumii ollu sulla! Tämmöset postaukset on kivoja, ku saa käsityksen sellasest "normaalist" elämästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Siks tykkäänkin tehdä ja myös lukea näitä!

      Poista
  5. Tosi kiva postaus, kivaa lukea peruskuulumisiakin! :) Ja upeen värinen toi huulipuna sulla tossa profiilikuvassa! (Ja käydään samalla salilla! :D)

    https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tuosta punasta myös, oon vaan niin huono käyttämään sitä :D Ja niin käydään! Oon pariin kertaan sut siellä nähnytkin :)

      Poista
  6. Oon niin samaa mieltä siitä, että sun kuulumispostauksista huokuu sellainen kiva realistinen elämä. :) On kiva nähdä ihmisiä jotka eivät väkisin koita tehdä elämästään sateenkaaria ja yksisarvisia. :D Sulla on ihana persoona. ~ Seurasin sua kans snäpissä nimellä Buranapeura. C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että mikä kommentti sunnuntai-iltaan, olet ihana, kiitos ♥

      Poista
  7. Nää snäppipostaukset on aina niin kivoja !

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva postaus! Ja hei miten tuo wishin tilaus meni? En oo itse uskaltanut tilata niin millaisen palautteen antaisit? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaus meni hyvin! Sain hyvät tuotteet, ja ihan asiallisessa saapumisajassa, suosittelen! :)

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?