torstai 1. kesäkuuta 2017

Snapchatti-postausta

Jotenkin nyt on tullut oltua hirmuisen laiska näiden puhelinkuvailuiden kanssa, mutta eihään sitä varmaan kokoajan tarvitse olla kuvia räpsimässäkään! Pääsiäisestä asti on kertynyt vain muutama kuva, mutta kai sen pienenkin määrän kuvia tänne voi julkaista, vai mitä?

1 – kopio

1. Julkaistuani tämän kuvan instagramiin ja facbookkiin, niin sain paljon kehuja ja sanoja mun hiuksista ja niiden määrästä. Onhan sitä hiusta tuossa päässä ihan kivasti! 
2. Ekoja kevätpäiviä!

2

3. Kevätfiiliksiä!
4. Parhautta on nämä aamulenkit auringonpaisteessa ♥

3

5. Kävin leikkuuttamassa tätä revohkaa vähän lyhyemmäksi ja samalla sain myös elämäni suorimmat kutrit, voikun itsekkin ne osaisi tuollaisiksi aina laittaa, mutta se kampaamon juju onkin! 
6. Eka eväshetki uudessa kodissa, se fiilis oli ihan mukava :)

4

7. Tanja ♥ 
8. Oikeasti, mulla oli muutossa vaan yksi (!!) pahvilaatikko, jonne laitoin kaikki astiat, muuten muutossa parhaitakavereita olivat jätesäkit ja pirkka-kassit! Onneksi se on nyt ohi, sillä voi sitä tavaran määrää!

5

9. Kesän eka irtojäätelö; mango-melonia tottakai!
10. Suosikkityttö ja minä!

6

11. Elämäni eka Ikea-reissu, ja oli muuten paljon tavaraa, ihmeteltävää ja tavaroita, joille tuli sanottua "haluun ton!!". 
12. Selfietä päivältä, jolloin tuntui ihan kesältä!

7

13. Jyväskylään on auennut ihanaakin ihanempi Espresso House, ja käytiin Ilonan kanssa tsekkaamassa heidän tarjontaansa. Päädyin täyttävään kanabageliin ja cold brew-latteen, nam! 
14. Throwbäkkiä vappuun ♥

6 kommenttia:

  1. Kiva kesäinen päivitys ja paljon hyvän näköisiä herkkuja! En olekaan itse ikinä maistanut bagelia! Pitäisi ehkä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa maistaa, ainakin nuo Espresso Housen bagelit olivat todella hyviä ja täyttäviä! :)

      Poista
  2. Heii Turkuunkin aukes just toi Espresso House, en ookkaan vielä heidän bageleita maistanut, täytyy ehdottomasti testata! Nä puhelinkuvapostaukset on aina super kivoja mun mielestä. :-)

    aboutmylife-peppi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen noita bageleita, ainakin täällä Jyväskylässä ne olivat huippuhyviä! :)

      Poista
  3. Hyvinhän näitä kuvia riitti! Tekisi itsekin mieli väsäillä tällainen postaus joskus, mutta ikinä ei tule otettua kuvia puhelimella joten.. :D hmm, pitäsköhän itsekin joskus käydä Ikeassa? En oo tosiaan koskaan käynyt, mutta kauhutarinoita olen kuullut että siellä kuluu rahaa haha!

    Kalpea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas nykyisin kuvailen puhelimella ennemmin kun raahaisin järjestelmäkameraa kaikkialle :D Mutta suosittelen Ikea-käyntiä joskus, siellä saa kulumaan kyllä rahaa, mutta itsellä homma pysyi onneksi hanskassa :)

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?