maanantai 24. heinäkuuta 2017

Tallinna-painoitteiset snäppikuulumiset!

Heippaheei! Aivan ensin mun täytyy kiittää teitä aivan ihanista kommenteista ja kokemuksien jakamisista aikaisempaan postaukseen, joka löytyy täältä. Mutta asiaan.. Kuten otsikkokin jotain kertoo, olisi luvassa snäppipostausta (jälleen kerran), ja pääsette samalla kurkkimaan hieman tuonne meidän Tallinnan reissulle kuvien ja muutamien sanojen muodossa. Tässä postauksessa mukana myös vähän tunnelmia suomipop-festareilta, mun parikymppisiltä ja muita kivoja juttuja.. 

Minua pystytte seurailemaan snapchatissa "reaaliajassa" nimellä heidineitih, jos menemiset yhtään enempää kiinnostaa!

1

1. Nämä Tallinnan kuvat aloittaa ihana auringonnousu laivan kannelta, joskus kolmen aikaan aamuyöstä, oli muuten kivat maisemat, kuva ei laisinkaan anna arvoa sille näylle! 
2. Kuvaa Tallinnan satamasta. Oli tosissaan ihan huippureissu, myös kelien puolesta. Ei satanut, aurinko paistoi, oli juuri sopivan lämmin kiertelyyn ja kaarteluun!

2 

3. Mun suosikkipaikka vanhan kaupungin lisäksi Tallinnassa oli Rotermann city, eli jonkin sortin "linnake" jonka sisällä oli erilaisia kauppoja, kuten Pull&Bear, Stradivarius, Bershka.. Siellä oli niin jotenkin vanhanaikaista ja tunnelmallista, ei olisi uskonut että ollaan kuitenkin keskellä Tallinnan vilskettä! 
4. Selfiehetki hotellilla! Meille osui ihan huippuhotelli, Go Hotel Shnelli. Huoneet olivat todella viihtyisiä, mukavaa asiakaspalvelua ja hinta-laatusuhde todellakin kohdillaan! 

3 

5. Tää on ehkä mun suosikki kuva koko reissulta. Oi kumpa Jyväskylässäkin olisi noin kivoja katuja kuin Tallinnassa, vanhan kaupungin laitamilla!
6. Ei sitten kivuttu tuonne huipulle kattelemaan maisemia.. Joku toinen kerta sitten!

4

7. Ehkäpä onnistunein kuva tästä kaksikosta! Tätä kuvaa ottaessa meidän seuraan liittyi virolainen miespolttariporukka, jotka ihan välttämättä halusivat tulla kuviin meidän kanssa, kyselivät Suomesta ja loppujen lopuksi soitattivat kajareista Maamme-laulua! 
8. Tämä kuva kuuluisi kyllä ihan tuonne postauksen alkuun, mutta tässä nää jännittää tulevaa reissua. Huomatkaa matkalaukkujen kokoero!!

5 

9. Ekaa kertaa syömässä Vapianossa, eikä varmasti vikaa kertaa, sillä ruoka oli niin hyvää ja valinnan teko niin hemmetin vaikeaa!
10. Vielä kuvaa ihanasta Rotermannista.

6 

11. Viimeinen kuva Tallinnasta, tämäkin vanhasta kaupungista, kun pikkuhiljaa alkaa hämärtymään. Rakastuin jotenkin tuohon paikkaan, ja sinne haluan kyllä uudelleen!
12. Tajusin että mulla on toi sama mekko melkein jokaisessa naamakuvassa.. Eniveis, tässä kuvatekstin mukaisesti syömään menossa!

7

13. Lasit viiniä ja hyvää ruokaa ja seuraa = kelepaa! ♥
14. Erään aamu(päivä)n porrastreenit, teki suomeks sanottuna aika pahaa, kun elämäntavat oli jonkin aikaa olleet hieman sekavemmat kuin normaalisti. 

8 

15. Vinkvink! Tästä tulossa lähipäivinä lisää tietoa teille, ja jokin kiva ylläri/mahdollisuus myös!
16. Erään illan energialatauksen tuloksia! 

9 

17. Yksi kesän odotetuimmista, Suomipop-festarit! Pääsin kokemaan ekat festarit ihanan Kaisan kanssa, ja oli ihan älyttömän kivaa, ehkä ensi kesänä uudelleen..?
18. Otin aivan liian vähän kuvia siellä, enemmän videoklippejä itselle tärkeistä biiseistä. Kuitenkin nyt on yksi #lifegoals saavutettu, kun on Sanni nähty livenä, miltei eturivistä ♥

10

19. Throwbäkkiä lauantai-iltaan, jolloin juhlistettiin Ilonan kanssa mun kakskymppisiä! Skumppaa, mansikoita, laittautumista, vähän juotavia ja tanssimista. Kelpasi vanheta!
20. Team duckface ♥

6 kommenttia:

  1. ihania kuvia, kuulostaa huippureissulta! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana päästä näin kuvien muodossa fiilistelemään Tallinnaa, kun oma reissu on lähestymässä parin viikon päässä! Edellisestä kerrasta onkin aivan liian pitkä aika.

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja räpsyjä! Itselläkin on ehkä tiedossa se perinteinen Tallinnan reissu tälle kesälle, ja toivon niin kovasti että se toteutuu :) Tallinnasnäpeissä sulla on päällä joku vaaleansininen juttu, onko se mekko H&M:ltä? :) Jos on, multa löytyy samanlainen ja se on niiiiin ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinnakin, vaikka se on niin lähellä, on aivan ihana paikka, tykkään kovasti! :) Ja joo, toi mekko/tunika on H&M:ltä ostettu, tuolta Tallinnan reissulta, ja tykkään itekkin tosi kovasti! :)

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?