tiistai 17. lokakuuta 2017

Täydellisen epätäydellinen

Tänään aamulenkillä ollessani, mulle tuli sellainen olo, että tänään mä kirjoitan ja julkaisen blogiin jotain uutta. Muutaman viikon tahaton blogitauko iski tähän väliin, enkä oikein kunnollista syytä tiedä, miksi. Jotenkin inspiraatio ja halu tehdä tätä on ollut aivan hukassa, ja lopettamispäätöskin on pyörinyt useampaan otteeseen mielessä, ja jotain luonnosta siihenkin ilmoitukseen on kirjoiteltu. Välillä vaan tuntuu että mulla ei ole oikein mitään annettavaa enää. Mutta se tämän aamun motivaatiobuustaus moneen asiaan, esimerkiksi juuri tähän bloggaukseen sai miettimään asioita vähän uudesta näkökulmasta, ehkä tää onkin mun tapa tehdä tätä, täydellisen epätäydellisesti.

Mutta, sitten vähän kuulumisia, mitä mulle siis kuuluu? Ihan älyhyvää, ihan ookoo, menettelee, just ja just jaksaa, ja sit taas ihan jees meno. Eli aika vaihtelevilla fiiliksillä menty, pääosin kyllä mennyt ihan hyvin, ei sillä :)

1

Koulunpenkkiä jäljellä enää vaivaiset pari viikkoa ennen viimeistä työharjoittelua, jäiks! Koulu sujunut tosi hyvin, mun kohdalle osui aivan mahtava luokka, täynnä ihan huipputyyppejä! Eikä stressitasotkaan ihan hirveen korkeelle vielä oo kerinnyt nousemaan, vaikka lähellä se on kyllä ollut. Pari kertaa on meinannut vuorokaudesta tunnit loppua kesken, mutta jollain oudolla sisulla sitä on selvinnyt noistakin hetkistä.

Sisusta ja stressistä onkin hyvä luistavasti siirtyä hyvinvointiin. Nämä syömis-liikkumisjutut on mulla heittänyt aika monimutkaista ympyrää, ja tarkoituksena olisi niitä saada enemmän kuosiin ja sellaiseen oikeaan, mulle parempaan rytmiin. Tämä tarkoittaisi siis ruokavalion siistimistä, viikonloppujen rauhoittamista sekä liikuntainnon ylläpitoa! Jos rivien välistä siis osaa lukea, niin liikkumiset sujuu todella hyvin, olen päässyt mukaan sellaiseen pt:n vetämän ryhmätreeniporukkaan, eli treeniryhmään, josta voin teille enemmänkin jossain postauksessa kertoilla! Näiden kahden treenin lisäksi viikkoon kuuluu viikko-ohjelman mukaiset treenit, jotka vaihtelevat viikkoteeman mukaisesti.

2 

Ruokailut menee vähän vaihdellen fiiliksestä, mutta niissä kuitenkin sitä ainaista parantamisen varaa löytyy.. Ja mites nuo viikonloput.. Niistä ei sen enempää muuta, kun että nyt alkaa raja tulla vastaan, ja alkaa olla aika vähän ottaa rauhallisemmin niiden suhteen. 

Vielä pari sanaa Unelma Itsestä- valmennuksesta, jossa siis edelleen mukana roikutaan. Valmennus ei ole sujunut haluamallani tavalla, ja ensimmäinen kuukausi on mennyt aivan ohi kaiken muun vuoksi. Tänään kuitenkin availin ja tutkiskelin materiaaleja, ja tämän syyslomaviikon agendana olisikin tsekkailla kuluneet materiaalit ja videot läpi aivan rauhassa sekä teillekin vähän tarkempaa postausta niiden pohjailta tykitellä :)

Vaikka tuolla alussa vähän lopettamisella uhkailinkin, niin en sitä vielä ainakaan ole toteuttamassa.  Muutamia luonnoksia sain tuonne aikaiseksi jopa! Teen tätä omalla tavallani, täydellisen epätäydellisesti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?