torstai 19. tammikuuta 2017

Snäppipostausta!

Jokaikisen snäppipostauksen jälkeen mietin itsekseni ääneen, että nyt en anna tuon snäppipostausten välisen tauon venyä niin hirmuisen pitkäksi.. No tässä se taas nähdään, että ei onnistunut taaskaan joten pahoittelen tulevaa kuvamäärää! Ehkäpä seuraava snäppipostaus tulee aiemmin.. heh.. 

1

1. Käytiin ennen joulua mummin kanssa Finmarin:in myymälässä, tiedän minne menen kaupoille, kun muutto omaan kotiin osuu kohdalle.. 2. Joulu oli tooosi kiva aloittaa näistä aamulämpölukemista, olin tolloin ihan kuollut, kun normilämpö on sen 35,5.. 3. Helmikuun suunnittelua bujoon ♥

2

4. Meidän kuusi 2016! 5. #lifegoals.. en ikinä onnistu leipomaan pipareita niin, että ne ei palaisi, no nyt ne onnistui! 6. Opetin pikkuveljeä pelaamaan Monopolyä joulun aikaan, oli kivaa molemmista.

3

7. Vuoden 2017 ekan treenin jälkeistä selfieetä. 8. Oon niin toivoton pimeäkuvaaja, joten tämän vuodenvaihteen rakettikuvat jäi aikalailla kuvaamatta paria yksilöä lukuunottamatta.. 9. Siinä osa paukuista! Riku kyllä osasi valita tälle vuodelle mainiot raketit.

4

10. Jos on salilta vapaata, niin kotona sit puuhaa senkin edestä.. 11. Tää oli aika jeees setti, lisää ois vielä tulossa.. 12. Jos et ole käynyt lukemassa tuota postausta, korjaa tilanne täällä!

5

13. Käytiin Ilonan kanssa Wilhelmiinan Konditoriassa salaateilla ennen aleshoppailuja. Salaatit oli aikas 5/5! 14. Shoppailuselffiee 15. Välikahvit Caffitellassa!

6

16. Heti ekan kunnon koulupäivän jälkeisiä puuhia.. 17. Ei meinannut oikeen jaksaa ennen isoa kuppia kahvia! 18. Tällä naamalla liikkeelle!

7

19. Tämä teksti kertoo kaiken ♥ 20. Tätitukka 21. Oli muuten aikas vilu, ja tääkin pipovastainen viimein iski sen pipon päähän.. 

8

22. Vielä kylmempää, hrrrr... 23. Tämmöi extemporejuttu, kun semmoi kiva kämppäilmoitus osui kohdalle! 24. Pikkusisko ♥

9

25. Oli noi rakettiroskat tästä likasta niiiiin ihmeellisiä! 26. Kuva ei tee oikeutta sille, miten upeen näköistä oli! 27. Kun oot pari kuukautta reissunpäällä, niin sitä tavaraa muuten kertyy.. heh..

11

28. Friday-mooood! 29. Sunnuntain kalenterihetki, sitä viimeistä puuttuvaa palasta odotellen, joka tällä viikolla saapuu.. Postille siis semmoisia terkkuja, että täällä odotellaan aikas kovasti! 30. #nomakeup #sundaymood #peitonkorvissavieläkellokaksitoista.

Mun menoja ja häppeningejä (sekä tuota mysteeristä pakettia) voi seurailla snäpissä nimimerkillä heidineitih

12 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Nää snäppipostaukset on ihan best, pääsee jotenkin paremmin vielä tutustumaan ihmiseen ja näkee hänen elämäänsä arjessa :-) Mullakin tulossa tälläinen oman blogin puolelle tämän kuun vikoina päivinä!

    Monopoly on ihan paras peli :D Sitä meilläkin sisarusten kesken usein on pelattu! Raketeista on sairaan vaikee ottaa kuvia, ainakin mun mielestä. En ookaan ihan varma seuraanko sua vielä snäpissä, täytyy mennä tarkistamaan :) Jokatapauksessa hyvä postaus!

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, pitääkin käydä kurkkimassa sitä, kun se julkaistaan! :) Ja monopoly on ihan mahtava :D siinä saa sisarusten välisetkin riidat alkeille erittäin helposti.. hehe..

      Poista
  2. Kiva postaus ^_^ Mulla ei itellä oo snäppiä, ni kiva että jaat snäppikuvia välillä bloginkin puoella! Pääsee näkee näiden kautta arkee ihan eri tavalla ku peruspostauksista.

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on kyllä tulossa vielä, joten mun elämää pääsee niidenkin kautta näkemään enemmän (=

      Poista
  3. Snäppipostaukset on jotain niin parhautta - pääsee lähemmäksi bloggaajan "todellista arkea"! Odotan innolla lisää näitä! :>

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään myös lukee tällaisia postauksia muiden blogeista! Lisää näitä siis tulossa (:

      Poista
  4. Näitä postauksia on aina kuva lukea! :)

    VastaaPoista
  5. Ei voi muuta kuin sanoa, että rakastan sun touchia kirjoittamiseen. Kuvien ottamiseen. Ylipäätään bloggaamiseen! Ihan huippublogi, rehellinen ja samaistuttava. Tälläistä tykkään lukea.

    Snäppipostaukset on yay, sillä siinä tosiaan pääsee lähelle arkea. Haleja ♥

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Kiitos Maria ihanasta kommentista, tällainen palaute on ihanaa ♥ isot halit sinnekin!

    VastaaPoista
  7. Nää on kivoja! Oi kun itekki tulis otettua yhtä paljon puhelimen/snäpin galleriaan noin paljon matskua blogia varten :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla niitä vaan kertyy, kun tallennan kaikki snäppikuvat :D

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?