perjantai 18. toukokuuta 2018

Kesä 2018 - ämpärilistan aika

Heips!
Jollain tavalla se kesä aina osaa yllättää, tai lähinnä se, miten nopeasti se lämpö, viherrys, kesäinen fiilis ja kesäiset ihmiset oikein tulevat. Allekirjottanut on ehtinyt jo palamaankin, ihan kiitettävästi ilman mitään auringon ottamista, joten rakkaat ihmiset, muistakaa se aurinkorasva!

Nyt olisi vuorossa jollain tavalla perinteeksi tullut kesän ämpärilista! Mun oli jotenkin hyvin haastava miettiä, mitä mä OIKEASTI tänä kesänä haluaisin kesääni sisällyttää, mutta kyll niitä juttuja sitten löytyi aika hyvin :)

IMG_8326

1. Löytää kateissa ollut lukuinto uudelleen ja bongata kirja, jonka kanssa valvoa vaikka koko kesäyö
2. Huvipuistoilla yksi kokonainen päivä. En ole pariin (?) vuoteen käynyt missään huvipuistossa hurvittelemassa ja laskeutumassa aivan lapsen tasolle, niin eiköhän tänä kesänä olisi sen aika?
3. Tahtoisin aloittaa ulkotreenailut pitkästä pitkästä aikaa, tai no, enhän mä oikeen koskaan ulkona ole muuta treeniä tehnyt, kuin vaan lenkkejä ja porrastreenejä. jos tälle kesälle suunnittelisi lenkin yhteyteen jotain muutakin?
4. Juhlistaa omia synttäreitä mukavissa merkeissä ja hyvässä seurasssa. 21vuotta, jotenkin tuntuu hyvin oudolta olla jo niin "vanha".. :D vaikka aika kaukana vanhastahan se vielä onkin. 
5. Yhtenä tavoitteena on myös kaivaa kamera pitkästä aikaa esiin, ja kokeilla, onnistuisiko se valokuvaaminen vielä tältä muikkelilta!

IMG_8628

6. Käydä uimassa, ostaa uikkarit ja viettää rantapäivää. Ei ihan tuossa järjestyksessä, mutta melkein kutenkin. Jos tänä kesänä olisi edes himpun verran itsevarmampi omasta itsestään ja kehostaan, että olisi mukava olo uikkarit päällä rannalla :)
7. Piknikkeilyt! Edellisinä kekinä muutaman kerran tuli puistoissa aikaa kuluteltua, mutta änä kesänä jos kelit sallisivat, niin olisi aika jees, jos vähän enempään olisi mahdollisuus. 
8. Saada koti vihdoin ja viimein sisustettua. Enhän mä siellä ole kuin kohta puolivuotta asunut....
9. Nauttia sadepäivästä. Tää päivä voisi sisältää jonkun hyvän leffan/sarjan, jotain syötävää ja vesisateen tunnelmointia, yksin tai jonkun kanssa.
10. Pitää omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista huolta syömällä hyvin (kuitenkin myös hyvällä omallatunnolla), liikkumalla, tekemällä sellaisia asioita mitkä tuntuu hyvältä, mutta muistamalla että joskus täytyy uskaltaa poistua mukavuusalueen ulkopuolelle, kuitenkin hyvän maun rajoissa!

IMG_9145

Onko teillä jotain kesäsuunnitelmia, tai jotain tärkeitä tiettyjä juttuja, joita haluaisit just tähän kesään sisällyttää? Vinkkaa toki minullekkin :)

6 kommenttia:

  1. Kivoja asioita oot keksinyt sun listaan :)

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, toivottavasti niistä saa osan täytettyä tänä kesänä :)

      Poista
  2. Ykkönen voisi olla myös mun listalla! 4. kohta on ihan hyvä muistutus sinänsä, mulla oli marraskuussa synttärit ja hoksasin huhtikuussa, että unohdin niitä juhlia :D

    8. kohdan kanssa ei kannata ottaa stressiä, meillä meni yli vuosi.

    Mun omalla listalla tärkeimpänä olisi ehkä löytää liikunnan ilo, se kun on ollut jo pitkään hakusessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Netta kommentista! Joo, itte kävin heti kirjastossa, ja bongasin pari hyvää kirjaa, niin nyt jo niiden kautta saisi lukuinnostusta taas heräilemään :)

      Ja toi on tosi tärkeä juttu, tuo mikä sun listalla on tärkeimpänä; silloin kun liikunnasta löytyy se ilo, niin fiilikset nousee hyvin todennäköisesti ylöspäin!

      Poista
  3. Miten ois 11. En kuseta ihmisii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän mä Anonyymi haluisin kuulla vähän lisää perusteluita, ennen kuin listalleni lisäilen :)

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?