keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulua joulua..

Heissan, ja hyvää joulupäivää! En ymmärrä, miten nopeasti tämä joulu on mennyt. Huomenna tapaninpäivä, ja sitten joulu on ohi. Jäiks.

Eilisestä aatosta enemmän; Heräiltiin aamulla kasin aikoihin,iskettiin telkkari pääle, ja alettiin koristelemaan kuusta. sitten syötin amupalaa ja vaan oltiin ja kuunneltiin joulumusiikkia. Kolmelta laitettiin saunaan tulet, ja lähdettiin käymään hautausmaalla. Vietiin haudoille kynttilät, ja kipitettiin kotiin. Poijjaat meni ekana saunaan, ja tuolloin laitettiin äitin kanssa ruoat uuniin lämpiämään ja katettiin pöytä. Sitten saunaan meni aikuiset, ja me lapset odoteltiin sitä pukkia. Kun kaikki oli käynyt saunassa, tuli Villen mummi ja pappa syömään meille ja odottelemaan pukkia.
Oli taas ihan mahtavat ruoat; lanttu,-peruna,- maksa- ja perunalaatikkoa, kinkkua, perunaa, lihapullia, salaatteja, kalaa... nam nam.. Jälkkäriksi oli tietty perinteinen luumurahka.
Syötyämme, tuli tietty pukki. Pukki oli hyvinhyvin kiireinen, ja poistuikin heti paikalta. Marko (Villen isä) sattuikin juuri missaamaan joulupukin vierailun, vessassa ollessaan... ;) Ville oli ihan ihmeissään, istuessaan sylissäni, puristi peukaloani niin lujasti, että pahaa teki. No, jännitys laukesi, kun pukki lähti ja saatiin lahjoja. Loppu ilta sitten niitä ihasteltiin, juoiin kahvit ja syötiin herkkuja. Oli ihan mukava joulu.

Nyt tähän tulisi pari kollaasia mun joululahjoista, mutta pini varoituksen sana, kuvat on aikas huonolaatuisia, sillä valoitus ei ole mitään paraslaatuista..


1. Suklaataaaa 2. 2x iPhonen kuoret, tuoksukynttilöitä ja suklaatikku 3. Herbinan suklaakaura vartalokuorinta & pesuaine, Adidas pesuainen ja deodorantti 4. Hiusvärit 



1. Meikkipussi jossa korua, huulikiiltoo, ripsaria, kynsilakkaa, eyelineria.. 2. 2x tyynyiina 3.Hellapoliisin keittokirja 4. minilankakerät & virkkuukoukku :)

1. Lapaset 2. Lahjakortti kosmetolgille


1. 20e lahjakortti tokmannile 2. Moneyyy €€ 3. Kyllä, cd-soitin. 4. Conversen laukku, jota en ikinä edes olettanut saavani!! :)

Mitäs te ootte saanu lahjaksi? Hyvät joulun jatkot!

21 kommenttia:

  1. Tosi söpöjä lahjoja ootte saanu (--: hyvää joulua!

    look-at-the-mess.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mun lahjoja vaan, ilonan postaus tulee myöhemmin.. :)

      Poista
  2. Olettepa saaneet hienoja lahjoja, vautsi! :)
    Tyylikkään siisti ulkoasu blogillanne!

    VastaaPoista
  3. Ei olis selkeesti kannattanu avata tätä blogia, odottelen tässä juuri, et pääsen värjäämään hiukset ja nyt innostus vaan nousi! :D

    http://eemmaot.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. ihania lahjoja oot saanu :) ja ihana blogi tää, upeet kuvat! :)

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus! (: Multa löytyy kans joulupostaus blogista, http://essi-tuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Kiitti, ja kävin kurkkaamassa (=

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania lahjoja! :3

    Anteeksi , mutta on pakko huomauttaa että tuo flickrilin kuvien selailu mahdollisuus on hieman häiritsevää blogissa joten sanon vinkkinä että kun kuvia laittaa niin vaihtaa sieltä HTML-koodia hakiessa alhaalta emblemin HTML:ksi :) Ei toki pakko mutta pieni kaikella hyvällä annettu vinkki! ♥

    VastaaPoista
  8. Ohhoh, saapa ton Flickrin kautta hyvälaatuisia kuvia! :)

    http://littlebig-dream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saa! tuo uusi flickr on vähän kökkö, mutta jos oppisi käyttää sitä :)

      Poista
  9. Tosi kivoja lahjoja oot saanut! :) kirjoitatteko tätä blogia yhdessä? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?