lauantai 9. heinäkuuta 2016

Asioita, joita haluan tehdä ennen kuolemaa

Tässä teille vähän erilaisempi postaus, ehkä hieman syvällisempi jossa kerron asioista, joita haluan tehdä ennen kuolemaa. Tässä ei tietty ole kaikkea, mitä haluan tehdä tai kokea ennen kuolemaa, vaan muutamat!

1. Kirjan kirjoitus

Mä olen aina tykännyt kirjoittaa, oli se sitten koulussa esseen kirjoitus, päiväkirjan kirjoittelu, bloggaus tai mikä vain. Haaveena olisi siis kirjoittaa kirja, idean poikanen itsellä jo on, pitäisi vaan aloittaa.

1

2. Häät
Unelmahäät sen oikean kanssa. Haluan omien häiden olevan ikimuistoiset niin itselle ja sulholle, kuin kaikille vieraille. Unelmien puku, meikki ja kampaus, suuri kirkko ja juhlapaikka, jotka ovat hienosti koristeltu sekä tietenkin hyvät ruoat ja mukavaa ohjelmaa. Ehkä vielä joskus.. ♥

2

3. Matkustaa
Itse olen matkustanut aika mitättömän vähän, niin ulkomailla kuin Suomessakin, niin haaveena olisi nähdä Suomea ja muutenkin maailmaa, niin kaupunkeja kuin paratiisikohteita. Tällähetkellä maat, joissa erityisesti haluan käydä ovat Yhdysvallat, Australia ja Iso-Britannia.

3


4. Itselle mieleinen vartalo

Tällähetkellä en ole tyytyväinen kehooni, joten yhtenä haaveena olisi saada vartalo johon olisi tyytyväinen. Tietenkin siihen menee aikaa ja vaatii työtä, mutta siihen olen valmis. Jotain kriteereitä muutokseen olisi saada keskivartalosta läskiä pois, ja että kehosta tulisi sopusuhtainen.

4
5


5. Unelmien koti

Ennen kuolemaa, olisi hienoa löytää se oma koti, jossa voisi perheen kanssa asua, ja olisi tietty kaikille mieleinen. Omakotitalo olisi mukava, jossa olisi oma piha ja tilaa elää. En kuitenkaan haluaisi asua keskellä ei mitään, mutta en kuitenkaan aivan keskustassakaan.

6

7

6. Perhe 

Haluan perheen, 2-3 lasta, ei sukupuolella väliä. Miehen, jonka kanssa minun olisi helppo olla, ja joka rakastaa minua sellaisena kuin olen, kaikkine virheineen ja vikoineen. Olen kissaihminen, joten kaksi kissakaverustakin olisi tervetulleita perheeseeni!

89

7. Tatuointi
Olen haaveillut ja katsellut pinterestistä ja we♥it:stä erilaisia tatuointeja, ja haaveena olisikin ottaa tatuointi, jokin pieni ja merkityksellinen. Pelkään tosin sitä, että se sattuu, mutta kauneuden eteenhän pitää kärsiä, vai mitä?

10


8. Löytää työ, jossa haluan olla ja työskennellä
Opiskelen siis tällähetkellä lähihoitajaksi, ja haaveena olisi jatkaa siitä opintoja eteenpäin. Haaveammattina olisi toimia kätilönä synnytyksissä ja/tai neuvolassa tai sitten terveydenhoitajana kouluilla. Toivon että työ jossa työskentelisin olisi pitkäaikainen, ja sellainen jossa minun on hyvä olla ja työskennellä.

11

9. Kokeilla kauneusjuttuja
Kauneusjuttuja joita haluan ehdottomasti kokeilla ennen kuolemaa, ovat irtoripset, käydä manikyyrissä ja jalkahoitajalla. Must juttuja olisi myös käydä värjäyttämässä hiukset kampaajalla ja käydä värianalyysissä! Haluaisin myös löytää juuri mulle oikeanlaiset farkut, omistaa suuren hajuvesi /kosmetiikkakokoelman ja kenkäkokoelman sekä juuri oikeat kauneudenhoitotuotteet!


1213

Kaikki kuvat weheartit.com

53 kommenttia:

  1. Todella kiva postaus. :) Itsekkin haluaisin muutamaa samaa juttua ennen kuolemaa ja ne on just toi perheen perustaminen, tatuoinin hankkiminen ja matkustaminen. :)

    http://petrajanica.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva ja erilainen postaus! Mäkin oon joskus bloggauksen alkuaikoina tälläisen tehnyt :D Mutta mäkin haluaisin jonkun verran tehdä samoja juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva saada blogin postauksiin jotain erilaista.. :)

      Poista
  3. Oi, miten ihana postaus, tätä oli kiva lukea:) Eivätköhän nuo haaveesi vielä todella toteudu!

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva postaus :) Aloin heti miettiä mitä mä haluisin tehä ja nää kaikki sun jutut on tosi samanlaisia kun mitä mulla! Varsinkin toi ykkönen, haluaisin niin paljon kirjoittaa oman kirjan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjan kirjoitus on ollut mulla jo kauan mielessä, nyt se vaan on vahvempana haaveissa!

      Poista
  5. Kiva että inspiroiduit! ja kiitos! =)

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus! ♥ Sulla on niin paljon samoja asioita joita minäkii haluaisin kokea. Toivottavasti saavutat kaiken haluamasi elämältä :)

    VastaaPoista
  7. voikun ihana postaus ♥! aikalailla samoja juttuja löytyy munkin listalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiva että tykkäät! tsemppiä haaveisiin ♥

      Poista
  8. Mun listalta löytyy muutamia samoja asioita! Kiva postaus :-)

    VastaaPoista
  9. Todella kiva postaus! :)

    https://yksisarvisunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. mulla on aika samanlaiset unelmat :)

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva postausidea ja ihania unelmia sulla! Mun listasta löytyy myös tosi paljon samoja asioita :)

    http://www.noraadler.com/

    VastaaPoista
  12. Sulla on aivan ihastuttava blogi ja tää oli tosi hyvä postausidea sekä mielenkiintonen. Samanlaisia unelmia ennen kuolemaa löytyy monta. Oikeastaan kaikki taisivat olla samat :D

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kiva väsäillä vähän erilaisempa postausta! :)

      Poista
  13. tää oli ihan sairaan kiva postaus!

    http://whitedreamwhite.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Tosi kiva ja erilainen idea!:) Itsellä on kanssa paljon samoja toiveita:D Vois kyllä itsekkin tehdä joskus tällaisen!

    VastaaPoista
  15. ihana tää postausidea! :-) itelläni melko samanlainen lista! pitää pistää korvan taa, jos tekisi itsekin tällaisen. :-)

    http://sannialina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. Hei mun listalta löytyy ihan sikana samoja juttuja, etenkin toi alkupää täsmää :) Matkustuspuolta aloin toteuttaa ihan kivasti au pair -vuoden aikana, pitäis nyt vaan pitää huolta ettei ne reissut siihen jääny :D Kirjan kirjoittamiseen muuten vinkkinä, et kirjota alkuun vaikka vaan muutama rivi. Tai novelli saman teeman ympärille. Ku näitä pätkiä on tarpeeksi, ni niistä saa jo koottua jonkinlaisen rungon ja sitä kirjaa on helpompi lähtee kirjottaa. Ku ilman jo olemassa olevia juttuja on jotenki kauheen pelottavaa aatella että "hui aion kirjottaa kirjan" :D

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonkin lukenut sun blogista aupair-juttuja, ja itsellä ois kanssa haaveena au-pairiksi lähteä! Ja kiitos vinkistä kirjailijan uralle :)

      Poista
  17. Ihana idea tämä♥ Ja sinulla oli listassasi todella hienoja asioita ja uskon, että pystyt saavuttamaan ne kaikki kun vaikutit hyvin motivoituneelta! Jos loisin samanmoisen listan sieltä löytsyisi myös kirjan kirjoittaminen ja itsellänikin aloittaminen tökkää :D

    VastaaPoista
  18. Uu ku hyvä idea tämmönen! Pakko sanoo et pystyin melkeempä jokaseen samaistumaan, tosin kirjaa en usko et saisin ikinä väsättyä :Dd

    http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, vähän itseäkin mietityttää, mutta hitaasti ja varmasti mennään!

      Poista
  19. Tää postausidea on tosi kiva! Mulla itelläni on tällä hetkellä aivan tajuton hääkuume, haluisin vaan järjestää jo omia tai jonkun ystävän häitä! :-D

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! Ja varsinkin kun on Satuhäitä katsonut, niin kuume vaan nousee!

      Poista
  20. Huikee postausidea! Saatanpa itsekin toteuttaa ;). Mullakin on haaveena kirjoittaa kirja, kirjoittaminen vaan on niin ihanaa! Ootko muuten koskaan kokeillu NaNoWriMo:a? Eli marraskuun aikana kirjoitetaan 50 000 sanan teos, jotkut tekee jopa tuplasti mutta se on jo aika paljon :D siitä saa ainakin alkupotkun omalle kirjalle (tai sitten muuten vaan kirjoitelmalle).

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toi kuulostaa hyvältä idealta saada potkua kirjoitteluun (=

      Poista
  21. Hei tää oli ihana postaus! Vaikutat niin ihanalta ihmiseltä jotenkin, oli pakko sanoa. Sun blogissa on kiva touch rennolla otteella! Paljon haleja tähän viikkoon. ♥

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista, halit sinullekkin ♥

      Poista
  22. Ootpa sä keksinyt ihanan postausidean! :)


    Written by Neea

    VastaaPoista
  23. Tosi pysäyttävä postaus. Kuinka vähän ihminen tarvitseekaan täyttääkseen elämänsä bucket listan. Hyvin kirjoitit, mutta vinkki, lisää listaasi asia, jota et millään uskoisi toteuttavasi. Joku lähes mahdoton asia. Sen toteutuminen tuntuu kaikkein parhaimmalta :) Hyvää kesän jatkoa sulle!

    http://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Tuollaisista uskomattomista haaveista saisi varmaan lisäintoa ja potkua elämään :)

      Poista
  24. Todella ihana postausidea ja tähän pysty samaistumaan niin hyvin! Haittaako jos ryöstän sulta tämän idean ja teen saman tyylisen listauksen itsekin? :P

    https://jepesdf.blogspot.fi

    VastaaPoista
  25. Voi olipa niin kiva ja mielenkiintoinen postaus, luin ihan innolla loppuun asti!! Ihania juttuja sulla haaveissa ja tää blogin ulkoasu on ihanan naisellinen ❤

    suvimyllymaki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :) Itsekkin tykkään tyttömäisyydestä, joten kiva että se täälläkin näkyy!

      Poista
  26. Tätä oli kyllä ihana lukea♥ Aika paljon samoja juttuja oli myös mulla!

    http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  27. Minä olisin aikanaan halunnut myös lähihoitajaksi. Mutta nyt olen kodinhuoltajana ja siitä toivon pääseväni vanhustyöhön. 😍 elamahiljaisuudessa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?