lauantai 12. marraskuuta 2016

hei hei mitä kuuluu via snapchat

Pieni blogihiljaisuus päättyköön ja pitkästä aikaa blogin pariin. Alkuviikosta kävin vastailemassa pariin kommenttiin, mutta siihen se sitten jäi. Ei ole oikein ollut inspistä tai edes aikaakaan blogille. On ollut vähän semmoista aikaa, että pari lisätuntia vuorokauteen olisi aika jees. Koulu, kaverit, harrastukset, stressi ja lepo, ei oikein muuta, eli aika kiireistä ja stressaavaa aikaa nyt on ollut, mutta nyt alkaa onneksi helpottamaan. Mulla alkoi nyt torstaina työharjoittelu, ja olen näistä ensimmäisistä työpäivistä tykännyt ihan hirmuisesti! Työpäivän jälkeen tunne on aina ollut "jes, tää on se mun juttu". 

Pohdin pitkään, miten olisi kiva jatkaa tätä "postauskautta", niin hoksasin nämä kertyneet snäppikuvat puhelimessani, tässä teille niitä vinopino! Jos teitä kiinnostaa seurailla mun elämää hieman tarkemmin, niin snäpissä saa seurailla nimimerkkiä heidineitih!

14

1. Pimenevä syysilta ja ihana taivas #artsy 2. Eräänä ihanana syyspäivänä lähdettiin pikkuveikan kanssa metsästelemään niitä pokemoneja!

13

3. Kuvistunnin tuotoksia! 4. Rakastan noita hitaita aamuja ja sitä, että saan ihan rauhassa syödä aamupalaa, selailla somet ja fiilistellä hyvää musiikkia! 

12

5. Hurahdin noihin mustiin maskeihin, on niin koukuttavia, varsinkin kun pääsee repimään sitä irti! *sydänsilmäemoji* 6. Leivoin taas jälleen hieman erilaisen omenapiirakan, oli ihan syötävää, ei ehkä ihan suosikki.. Opiskelukin maistuu paremmalta kahvikupillisen ja pienen hyvän kera!

9

7. Joo, en jaksa ikinä panostaa mun ruoka-annoksiin, eikä ne ikinä näytä hyvätä, mutta kyllä siitä pasta-jauhistomaattikastike-kasvikset-annoksestakin kuvaa saa! 8. Kuulumisten vaihtoa Ilonan kanssa niin ihanassa Wilhelmiinan Konditoriassa, aiettä nuo kakut, nam!

10

9. Mä otin tän tuplan protskupatkun testailuun, ja oli hyvää! Haaveena ois maistaa myös mars- ja snickers-protskupatukoita! 10. Käytiin Rikun kanssa tsekkaamassa Inferno! Oli hyvä leffa, suosittelen.
2

11. & 12. Suosikkibiisejä just nyt!

11

13. Eräällä dinnerillä Pancho Villassa! 14. Muistan niin hyvin ton käsitreenin, ehkä paras treeni ikinä!

8

15. Tsekkailin eräänä iltana Punnitse & Säästä- kaupan valikoimia, ja mukaan lähti nämä teet! Toi suklaa on kyllä niin hyvää! p.s tsekatkaa mun ihanat lakanat♥ 16. Ryhmämusiikkimaalausta Fröbelin Palikoiden tahtiin..

7
17. Mun suosikki paita ekaa kertaa yllä, täyttä rakkautta, oversize-mallinen, poolokauluksinen neule ♥ 18. Snäppiotosta yllätyskakusta! Postausta aiheestä löydät täältä!
3

19. This quote ♥ 20. Onnistunut vaate-, hius-, naama-, ja selfiepäivä!

6

21. Pitkän ulkoilureissun jälkeen maistuu tee ja kääretorttu! 22. Tykkään niin näistä keleistä!

4

23. Isänpäiväkortti ihanalle isille ♥ 24. Uusi aamupala-iltapala-välipalasuosikki! 

1

25. Pikkusiskon kanssa metsäretkellä, tää kuva on vaan niin hyvä. 26. Selffiee

5

27. Kuvaa edellisen viikonlopun lenkiltä! 28. Kerrankin onnistuneet kiharat ilman lämpölaitteita!

14 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Oi hitsi alko tekee mieli panchon hamppareita! :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panchon hampparit ja ranut + se kastike on niiiin parasta!

      Poista
  2. Nää on niin kivoja postauksia! Oot hurjan kaunis :-)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kuvia! Nuo kiharat sopii siulle tosi hyvin! Oot nätti <3

    VastaaPoista
  4. Oi nams mitä herkkuja <3 Rakastan myös rauhallisia aamuja :)

    VastaaPoista
  5. Oletpa kaunis! Ja ihana aamupalaidea!:)

    VastaaPoista
  6. Olipa kiva postaus! Mistä tuo siun oversized-neule on kotoisin? :)

    VastaaPoista
  7. Tota mustaa maskia haluaisin kokeilla! Näyttää hauskalta :D

    https://tzenni.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?