lauantai 26. marraskuuta 2016

Rakas joulupukki...

Ihanaa, huomenna on ensimmäinen adventti ja joulunaika alkaa! Huomenna olisi myös ensimmäiset pikkujoulut näin perheen ja lähimmäisten kesken, ensiviikonloppuna pikkujoulut Ilonan kanssa! Sitten aletaan olla jo lähempänä joulua.. Tässä postauksessa aloin suunnittelemaan hieman joululahja listaa, mitä voisin toivoa lahjaksi pukinkonttiin! Ootteko te alkaneet miettimään jo lahjahaaveita?

Dear santa...

Rakas joulupukki, toivioisin lahjaksi..

1. Lahjakortteja, esimerkiksi Sokokselle, H&M:lle, Tigeriin..
2. Kaulakoru. Oon haaveillut erityisesti tuosta Kalevala-korujen hopeista Haave tai pronssista Talon sydän- riipusta. Erityisesti tuo Haave-riipus olisi aika nappi mulle!
3. Jotain kosmetiikkaa. Laidasta laitaan kelpaa, erityisesti ehkä NYX:in meikit olisi sellaisia.. 
4. Suklaata! Tämä on ihan semmoinen perusjoulujuttu. Suosikkisuklaita on erityisesti Fazerin joulusuklaa, tummasuklaa ja Fazerin vadelma-jogurtti ja sitruuna konvehdit!
5. Jotain pehmeää.. Tämän joulun pehmoisista paketeista voisi löytyä vaikka uudet treenipöksyt ja uudet lapaset! 
6. Isoisoisoiso teemuki ja jotain hyvää teetä!
7. Uusi hajuvesi, esimerkkinä tämä Versacen tuoksu tai jotain Escadaa.. 
8. Joka joulu mulla löytyy paketista jotain luettavaa, tänä jouluna voisi löytyä JHT - musta lammas- kirja..

Jos et ole linkannut blogiasi tänne niin käyppä linkkailemassa! :)

12 kommenttia:

  1. Kivoja toiveita sulla! Mä oon lahjat toivonu ja myös melkein kaikki lahjat jo hankkinut muille. :D Ilahtuisin todella monesta jutusta, mitkä löytyy sun listalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voikun itsekkin olisin noin ahkera, no, vielä ehtii lahjoja hommailla :-)

      Poista
  2. Itselläkin pitäisi miettiä jotain joululahjatoiveita...ainakin kirkasvalolamppu, kirjoja ja korviset ovat listalla :)

    VastaaPoista
  3. Oi kun kiva lista, tuo Versacen Bright Crystal on oma ehdoton lempparituoksuni <3 Mulla on ollut viime vuosina vähän se ongelma, etten oikein enää keksi mitä toivoa, tuntuu että mitä vanhemmaksi elää niin sitä lyhyemmäksi joulu- ja synttärilahjalistat käyvät :D Tänä vuonna en oikein ole itselle keksinyt mitään muuta toivottavaa kuin yöpaitulin jossa olisi kasvavan vatsan kanssa mukava hiippailla, lisäksi toivoin siskolta ampparijätskin värisiä kelta-pinkkiraidallisia villasukkia, mutta arvaan jo nyt ettei hän niitä ehdi mulle jouluksi tehdä :D Lähinnä listalla on tulevalle vauvalle toivottu vaatteita, leluja, kirjoja ja lastenhoitotarvikkeita koska niillä nyt olisi suurin tarve. Lahjakortti hierontaan tai koru/vaateliikkeeseen olisi myös aika ihana :)

    https://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon monesti tuoksutellut tuota tuoksua, ja aiettä se on ihana ♥ mutta nuo toiveet on kyllä hyviä sinulla, onnea vauvaodotukselle :)

      Poista
  4. Mä niin tykkään joulusta! Ja kauneimmat joululaulut on ihan parasta mitä tiedän. Tänään juuri oli. En ole varma olenko linkannut bkogin tuonne mutta laitan nyt tähänkin

    elamahiljaisuudessa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pienestä tytöstä lähtien ollut tapana käydä edes yksissä kauneimmissa joululauluissa, siitä tulee niiin jouluolo!

      Poista
  5. Onpas ihana lahjalista! :) Mietin itsekin vastaavaa postausta omaan blogiini, mutta tähän mennessä kaikki ystäväni ovat jo ostaneet joululahjani :D Ja syyskuussa on hieman aikaista postailla joululahjatoiveita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainahan blogiin voi kirjoitella niitä haaveita :-)

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?