perjantai 18. elokuuta 2017

snapchattiä

Heippaheei! Puhelimen muistiin on taas kertynyt ihan kivasti näitä snäppäilyitä, joten olisi aika taas teille näitä vähän esitellä, ja joillekkin, ketkä mun snäppiä (heidineitih) seurailee, niin vähän kertausta sitten! :)

1

1. Jämäpitsapäivä, eli mitä vähyyksiä ruoka-ainekaapeista sattui vaan löytymään, mutta hyvää oli!
2. Uudella salilla ekat treenit, ja olkapäät tykkäili.

2

3. Lisää ruokakuvia.. Tämäkin jämistä, heh..
4. Elokuun synttärisankarit <3

3

5. Erään päivän leikkikaveri, leikkipuistoilu siskon kanssa pitkästä aikaa oli kovasana!
6. Ihme höppänä

4

7. & 8. Muuten kivat kuvat; hyvä naamapäivä, omat (!!) kerrankin ihanat luonnonkiharat hiukset, suosikkimekko, mutta se on hittovie ihan rypyssä..

5

9. & 10. Sisu-herran poseeraukset, en kestä kuinka söpö ja lutuinen toinen voi olla! Äiti sanoi, että Sisu näyttää tuossa ekassa kuvassa aivan mangustilta..

6

11. Oikeesti, en uskonut, että koskaan tätä oisin sanonut, mutta kyllä noi koulujutut tuntuu hyviltä viiden kuukauden tauon jälkeen!
12. Vielä pari päivää aikaa hyödyntää alekoodi tähän tulevaan valmennukseen. Tuon työkirjan kun sain käsiini tällä viikolla, niin innostukseni tätä valmennusta kohteen nousi huomattavasti!! Tsekkaile alekoodia täältä!

7

13. Lauantai, aivan huippu ilta tän friidun ja muiden mukana menossa olleiden kanssa, kiitooos <3
14. Ihan kivat lenkkeilymaisemat hei!

8

15. Team Nike-Converse-Celsius..
16. En muista edes, oonko julkaissut täällä blogin puolella kuvaa itestäni aivan meikittömänä ja ilman silmälaseja, mutta tulipahan tehtyä! Pointtina ei ollut siis se, vaan Lushin aivan ihana magneettikasvonaamio!

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihanan väriset noi sun legginsit! Tekis niin mieli kyl pizzaa, on sika iisi kun kotona on aina joku kuivahiivaa ni vois kyl tosi iisisti tehdä tämmösiä ekstempore-ruokiakin. Välillä kun haluaisi leipoa niin tuntuu, ettei mikään onnistu :D

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Itsekkin noista trikoista tykkäilen, mukavaa vaihtelua harmaaseen arkeen. Komppaan sua täysin ton leipomisessa onnistumisen kanssa; täälläkin leipomukset ja kokkailut onnistuu hyvin harvoin, mutta harjoitus tekee mestarin tässäkin :P

      Poista
  2. Kivoja tilanne kuvia. Kun katsoin tuota itse tehtyä pizzaa, niin tuli ihan vesi kielelle. Pakko tehdä joku päivä itse pizzaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsa on kyllä hyvää, etenkin kun sen saa itse tehdä (:

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?