maanantai 28. elokuuta 2017

Something new

Nyt on luvassa jotain harvinaista herkkua, nimittäin ostos/uutuuspostausta! Mun oli kelattava pitkälle pitkälle blogin historiassa, että tämän kaltaista postausta olisi, mutta tällaista olisi tänään vuorossa. Hyvinhyvin hiuspainoitteisia juttuja tähän postaukseen sisältyy, mutta kerrankin kun on omiin ostoksiinsa tyytyväinen niin eikös se ole tärkein?

1

Tämän päivän ensimmäisenä uutuutena on mun tukka! Kävin Parturi-kampaamo Henna & Peeta-nimisessä kampaamossa leikkuuttamassa ja värjyyttämässä hiukset, ja en voi tyytyväisempi olla! Kutreista, jotka oli ihan järkyttävässä kunnossa, lähti kiitettävästi mittaa ja väriä tummennettiin ja kylmennettiin. Tykkään ihan hirmuisesti <3 

2

Kun tuossa paripostausta sitten päästiin kroppakuvien makuun, niin tässäpä hieman lisää. Kiinnittäkäämme huomiota aivan ihanaan farkkupaitaan jonka pelastin H&M:n alerekistä. Ihan täydellinen asu sukkahousujen tai legginssien kanssa. 

3 4

Uusi tukka vaatii myös oivat aineet, joilla hoitaa sitä, että kutrit pysyy ojennuksessa hieman pidempään. Joten, myös ihan tarpeen vuoksi suunnistin Sokokselle ja bongailin sieltä nämä Four Reasonsin syväpuhdistavan shampoon ja lämpösuojan jossa on myös kostaudenesto. Kampaamosta sain itseni ostamaan shampoon värjätyille ja kuiville hiuksille. Näitä pikkuhiljaa testaukseen, ja tsekkaillaan, paranisiko mun hiustenlaatu ja kunto :)

Mitä mieltä te olette, olisiko näitä ostospostauksia kiva lukea/tsekkailla useamminkin? 

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja juttuja oot ostanut! Toi tumma tukka sopii sulle super hyvin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! Tää tuntuukin niin paljon enemmän omalta :)

      Poista
  2. Ostospostaukset on kivoja! <3 Ne vaan aiheuttaa hirveen shoppailukuumeen, hah! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?