perjantai 1. syyskuuta 2017

Elokuun suosikit

Heippahei! Lupailinkin teille pari postausta sitten kuukauden suosikkien tekevän paluuta, ja tässä sitä nyt sitten olisi! Muutama syömisjuomisjuttu, kosmetiikkaa ja elektroniikkaa sekä pari kuunnelluinta biisiä! 


Tässä tämän kuun kuunnelluimmat, tässä järjstyksessä: Gasellit - Avokämmentä, Sini Yasemin - Mun Kaa sekä Selena Gomez - Good For You.

IMG_0293

Tän kuun juomasuosikki on ehdottomasti Celsiuksen kalorittomat ja vitaminoidut virkistysjuomat. Olen näitä muutamat tölkit tässä kuun aikana hörppinyt, ja aiettä, miten kiva piriste päivään! Omat suosikit näistä maistetuista on ehdottomasti sitruuna-lime sekä hyvänä kakkosena vadelma-acai. 

IMG_0296

Toinen suuhun laitettava suosikki on ollut tämä Axan berries-mysli. Ravintoarvot kohdallaan, sokereita terveellisyyden rajoilla sekä 84% kokojyvää. Mukana on myös maukkaita kuivattuja marjoja. Välipalavinkki:  Turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia, tätä mysliä sekä hieman vadelman makuista sokeritonta mehukeittoa, nam! 

IMG_0304

Hehkutinkin tätä ihanan raikasta Lushin naamiota tässä snapchat-postauksessa, ja haluankin vielä uudelleen tästä teille mainita ja suositella. Ostin tätä Lushin liikkeestä Tallinnasta, kun siellä kesällä Ilonan kanssa lomailimme. Ihosta tulee ihanan pehmeä, ja olosta todella raikas jo pelkästä piparmintun tuoksusta. 

IMG_0310

Viimeisenä muttei vähäisimpänä suosikkina olisi uusi tietokone, jonka alkukuusta hommailin vanhan alkaessa osoittaa viimeisiä päiviään. Tämä aarre löytyi pikkuveikan avustuksella Gigantin nettikaupasta, ja hyvin nopealla toimitusajalla, pääsin blogijuttuja tällä Lenovon Ideapad 100S:lla kirjoittelemaan. Hyvin on toiminut, ja toivottavasti myös tulevaisuudessakin :)

Mitäs te tykkäsitte tällaisestä kuukauden suosikit- postauksesta? Itsestä tätä oli todella kiva väsäillä, ja näitä on tulevaisuudessakin tulossa teille luettavaksi. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?