tiistai 5. syyskuuta 2017

Snäppäilyitä!

Heippaheei ihanat! 
Tässä olisi jälleen snäppäilypostailun aika, kun puhelimeen niitä kuvia on taas kertynyt ihan kiva ja kiitettävä määrä! Tällä kertaa kurkistellaan vähän Sunset parkin menoihin, maisemiin ja menemisiin. Mua voit "reaaliajassa" seurailla tuolla snäpin puolella nimellä heidineitih jos pikkuisenkaan kiinnostaa :)
1 
1. & 2. Tämä snäppäilypostaus onkin hyvä aloitella ruokakuvilla, joten tässä Jungle Juice Barin sekä Amarillon herkut! pst. noi tortillat/tacot mitäonkaan, niin oli hirmuhyviä ja täyttäviä! Suosittelen.

3 
3. Iloinen fiilis oli ikuistettava talteen, tosin syystä en ole enää varma, mikä noin hymytytti, mutta eikai sillä väliä enää! 
4. Ihailen teitä, jotka saatte puuroannoksenne näyttämään muultakin kuin siltä, että se olisi jo kertaalleen syöty. 

4 
5. Erään sunnuntain aamulenkki! Oli muuten piristävää, päiväkin lähti ihan eritavalla käyntiin!
6. Käväistiin Papan ja veljen kanssa Laajavuoren huipulla, ja ei sitä muistanutkaan, kuinka hulppeet maisemat sieltä loppupelistä näkyy! Yölläkin maisemat on aika jees, kuva ei vaan anna arvoa sille.

7 
7. Elämäni eka vihersmoothie! Kiinnostaisiko teitä, oikeesti helppo ja hyvänmakuinen resepti? 
8. Joskus aikanaan Wishiltä tilatut polvisukat, jotka löysin kaappien kätköistä. Pitää tilata toisetkin, eriväriset vain!

8 
9. Käväistiin Ilonan kanssa vaihtelemassa kuulumisia ja vuodattamassa/tilittämässä ärsytykset ja ongelmat Espresso Housessa ja nautittiin sitten porkkanamuffinit ja itsellä latte. Muffini ei jatkoon päässyt, mutta latte ehdottomasti!
10. Sitten pari kuvaa Sunset Parkista, joka pari viikonloppua sitten Jyväskylässä olivat. Tajusin puhelimen sisältöä selatessa, että mullahan ei ole itse tapahtumasta kuin pari klippiä siitä kun Lucas & Steve esiintyivät... 

9 
11. & 12. Tässä seurassa sitä nuo edellämainitut pippalot sitten jotenkuten koluttiin läpi, hieman vaihtelevalla menestyksellä, mutta pääasiahan oli että oli tosiaankin kivaa, mikä houpli näistä kuvista ja ilmeistä välittyy! (Toi peace-merkki tais olla mulla joku sen illan juttu?)

5 
13. Syysfiilisselffiee, ja tuosta tekstistä sen verran, että katselin tosiaan Youtubesta back to school-viedoita, kun tuolla  sanan "videoita" mainitsin!
14. Bullet Journalin syyskuun kuukausilayouttia! 

6 
15. Rakasrakas pikkusisko <3
16. Käytiin marjassa, mä osasin säästää, mutta tuolla edellisessä kuvassa olleella taisi mustikat mennä suoraan suukkuun!

2
17. Mulle taiteiltiin tällainen piirros, jossa kuulemma "pillitän"..
18. Metsäretkellä pikkujätkien kanssa <3 

6 kommenttia:

  1. Kiva kun postaat näin useasti, sun postauksia on aina yhtä kiva lukea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tällainen hieman tiheämpi postaustahtikin on ookoo :) <3

      Poista
  2. Ompa ihana idea tässä listauksessa ja toteutuksessa kin on onnistuttu. Ihania kuvia!❤

    http://paremmassa valossa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?