torstai 21. syyskuuta 2017

Pari sanaa Fitness Firstin tilauksesta

Heippahei! Tällä kertaa olisi vuorossa Fitness Firstin ensimmäisen (eikä todellakaan viimeisen) tilauksen esittelyä! Heti ensimmäisenä on sanottava, että suuri plussa nopeasta postituksesta! Tilasin tuotteet 18.9 ja eilen sain iltapäivällä puhelimeeni ilmoituksen, että paketti olisi noudettavissa läheisestä postipisteestä. Huippujuttu! 

Fitness Firstillä myydään hyvin paljon erilaisia luomutuotteita, superfoodeja erilaisia proteiineja, siemeniä, pähkinöitä... Heidän valikoimansa on siis laaja ja myyntivalikoimasta löyty varmasti jokaiselle jotakin! 

IMG_0317
IMG_0323

Sitten itse tilaukseen. Tilailin kauan mielessäni olleet chian siemenet sekä MSM-jauheet. Extrana nappasin ostoskoriin kolme raakapatukkaa, ihan kokeilumielessä. Ihanana yllätyksenä sain neljännen patukan "tilaajalahjana". Näistä patukoista malttamattomana söin välipalaksi toiseksi alimman banana bread-patukan, ja ei paha! Jotenkin ihanan syksyinen maku, aika mausteinen, mutta kyllä sen banaaninkin sieltä tunnistaa :)

Chia-siemenet ovat siis hyvin vahvasti turpoavia rasvansiemeniä, jotka sisältävät paljon hyviä rasvahappoja, proteiinia sekä ravintokuituja. Chia-siementen päivittäinen annosmäärä on hyvin pieni, vain yksi ruokalusikallinen siemeniä riittää! Lisää Chia-siemenistä täältä!

MSM-jauhe on taas aine, jota ihmiskehossa on jo valmiina, ja MSM-jauhe voi korkeampina pitoisuuksina hyödyttää muunmuassa lihasarkuudessa ja ruuansulatusongelmissa. Itseni on hyvin hankala palautua kunnolla salitreeneistä, ja se onkin suuri syy, miksi tätä jauhetta aloin käyttämään. Toki MSM-jauheella on vaikutusta myös kynsien, ihon ja hiusten hyvinvointiin, enkä sille tosiaankaan pahakseni pistä! Täällä lisää MSM:stä!

Suosittelen vierailemaan heidän sivuillaan, ja kurkkimassa jos sitä jotain mieleistä sieltä löytyisi, sillä hinnat eivät todellakaan päätä huimaa. Omallakin toivelistalla jotain on, mutta niistä myöhemmin lisää, kunhan sitten joskus ne tilailuun laittaa!

4 kommenttia:

  1. Oi noita patukoita mun on tehny jo pitkään mieli maistaa! Pitää ehkä ostaa tota banana breadia :D

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannataa kokeilla! Toi suklainenkin oli ihan ookoon makuisaa, mutta toi banana bread oli parempi! (:

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä, vaikka itse olen niin kamalan nirso kaiken uuden suhteen, pitäydyn aina tutussa ja turvallisessa. :D

    https://itsmyfuckinglifebitches.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus kannattaa ottaa pieni irtiotto ja kokeilla jotain uutta :-)

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?